logo-miniMenú
la nostra visió

img

Daniel & Aniceto

Aniceto i Daniel creuen que l'objectiu de ser una manufactura rellotgera independent és el de seguir les conviccions personals sense por. Un rellotger independent ha d'oferir funcionalitats no vistes i trencadores encara que desafiïn l'ordre establert. Inventar l'impossible i patentar-lo. També requereix sorprendre contínuament a col·leccionistes i seguidors, evitant centrar-se únicament en creacions econòmicament rendibles. I en última instància, el mestre rellotger ha de seguir un procés de creació integral, dominant la mecànica i el disseny, permetent la personalització total per lliurar veritables rellotges a mida.

Autodidacta en rellotgeria i joieria des de la seva joventut, Aniceto va perfeccionar les seves habilitats i tècnica al llarg dels seus més de 45 anys treballant en el seu propi taller de rellotgeria i la joieria. Al llarg dels anys, les seves tècniques artesanals han estat complementades amb eines d'última generació, amb l'objectiu últim de portar les seves idees a la vida i compartir la seva passió en la rellotgeria amb qualsevol entusiasta.

El 2005, Aniceto va ser el primer fabricant de rellotges a nivell mundial en l'aplicació de tècniques de magnetisme dins d'un rellotge mecànic, patentant dos dels seus idees per a contribuir a la innovació en la rellotgeria mecànica. El nostre viatge acaba de començar, aquest és només el començament.


pita@pita.es