logo-miniMenú


Atelier tradicional

Creiem que ser un creador rellotger independient significa realitzar rellotges únics artesanalment. Per tant, l'Aniceto permet personalitzar-los al màxim possible donant llibertat d'elecció en cada element del rellotge, amb la qual cosa pot lliurar al client peces úniques.

Cada creació de Pita Barcelona té personalitat pròpia i una funcionalitat ben definida, des de Pita Carousel on tot el moviment rota en el seu propi eix per mostrar l'hora, fins i tot en el rellotge submergible a 5000m gràcies a dos sistemes patentat per l'Oceana.

La majoria dels dissenys estan influenciats per Barcelona, la ciutat on viu i on fa 45 anys va obrir el seu taller de rellotgeria, i reflecteixen l'autèntic caràcter mediterrani en cadascuna de les seves creacions.

Laboratori de rellotgeria

La innovació és la clau de l'èxit. Per aquesta raó, en Pita Barcelona considerem imperatiu investigar i contribuir al camp de la rellotgeria mecànica amb els nostres sistemes, patents, idees i dissenys. A través dels anys, les nostres tècniques artesanals s'han complementat amb les últimes tecnologies aplicades, com el disseny CAD / CAM i el maneig d'eines CNC, amb l'objectiu final de potenciar tota la nostra creativitat i ser autosuficient en cada pas del procés creatiu rellotger . Aquesta és l'única manera de fer realitat qualsevol de les nostres idees en rellotgeria i així compartir la nostra passió amb qualsevol entusiasta.


pita@pita.es